Sterilované ředkvičky

Související produkty

Po čertech dobrý gurmánský zážitek ve sladkokyselém nálevu. Pečlivě vybrané chilli papričky, naložené v harmonicky...

Český česnek pečený v olivovém oleji ve směsi koření, vhodný k okamžité konzumaci.Dokonale vyzrálý český česnek...

Šťavnaté papriky v jemně sladkokyselém nálevu s kapkou olivového olejePečlivě vybrané masité papriky, naložené ve...

Poctivé domácí sterilované okurky jako od babičkyTradičně připravované zavařené okurky, naložené ve vyváženém...

Křupavý květák ve sladkokyselém nálevuPečlivě připravený sterilovaný květák, který si díky naší...

Klasika českých hospod v té nejlepší kvalitěPoctivé špekáčky české výroby, naložené v ostrém...
Detailní popis produktu

Ostrá svěžest a křupavost v dokonalém sladkokyselém nálevu
Ředkvičky jsou známé svou pikantní svěžestí a křupavou strukturou, kterou si zachovávají i po naložení. Naše sterilované ředkvičky jsou pečlivě vybírány a naloženy do harmonicky sladkokyselého nálevu, který je doplněn o hořčičné semínko, bobkový list, nové koření a pepř, aby podtrhl jejich přirozenou chuť a přidal jemný kořenitý nádech. Šetrné zpracování zajišťuje, že ředkvičky zůstávají pevné a křupavé, takže si je můžete vychutnat jak samotné, tak jako součást oblíbených pokrmů.
Proč si vybrat naše sterilované ředkvičky?
Křupavé a svěží i po naložení
Díky pečlivému zpracování si ředkvičky zachovávají pevnou strukturu a příjemně pikantní chuť.Harmonicky sladkokyselý nálev s jemným kořením
Vyvážená kombinace octa, cukru, pepře, hořčičného semínka a bobkového listu dodává jemnou nakyslou a lehce pikantní chuť.Všestranné použití v kuchyni
Hodí se do salátů, sendvičů, jako příloha k masům, sýrům nebo do studených pokrmů.Bez umělých konzervantů a dochucovadel
Používáme pouze přírodní ingredience a tradiční recepturu, která respektuje přirozenou chuť zeleniny.Jak využít sterilované ředkvičky v kuchyni?
Do salátů – Jemně nakrájené ředkvičky dodají salátům pikantní svěžest a křupavost.
Do sendvičů a burgerů – Skvělý doplněk k domácím burgerům a obloženým chlebům.
Jako příloha k masům a sýrům – Výtečně doplní grilovaná masa, uzeniny nebo sýrové talíře.
Do studené kuchyně – Perfektní na chlebíčky, jednohubky nebo do vaječných pomazánek.
Do asijských a fusion pokrmů – Skvělé jako součást miso polévek nebo rýžových bowlů.

Tip: Vyzkoušejte kombinaci sterilovaných ředkviček s jemně nakrájenou cibulkou a čerstvými bylinkami jako osvěžující doplněk k letním pokrmům.
Skladování a trvanlivost
Uchovávejte mimo přímé sluneční záření při teplotě do 25 °C. Po otevření skladujte v chladu (max. 7 °C) a spotřebujte do 5 dnů.
Složení
● Ředkvičky
● Ocet, voda
● Cukr, sůl
● Cibule
● Nové koření, hořčičné semínko, pepř, bobkový list
Objem
345 ml / 730 ml

Vyzkoušejte také naše Pesto rukola, kde je rukola v dokonalém spojení s extra panenským olivovým olejem, sušenými rajčaty a parmezánovým sýrem!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.