Korejská kvašená zelenina podle tradiční receptury.
Nákládaný sýr s bílou plísní na povrchu v olejovém nálevu.
Tradiční francouzská masová paštika z pomalu pečeného masa. Kachní, vepřové nebo husí.
Nákladané buřtíky v ostrém nálevu s cibulkou a kořením.
Sterilovaná cuketa nebo okurka v neobvyklém sladko-kyselém nálevu.
Svěží, jemný ocet, který je vhodný k použití ve studené kuchyni případně samostatně jako antioxidant a stimulant metabolismu.
Přírodní sůl obohacená výběrem bylinek v nejvyšší kvalitě k použití v teplé i studené kuchyni.
Houby ve sladkokyselém octovém nálevu.
Červené papriky ve sladkokyselém nálevu s olivovým olejem.
Sterilované okurky s koprem ve sladkokyselém nálevu.
Červený rybíz ve stylu brusinek.
Zelený či bílý sterilovaný chřest.
Lahodná rajčatová omáčka s bylinkami.
Medvědí česnek v olivovém oleji nebo rukola v olivovém oleji.
Využijete jako ochucení do těstovin masa i jako pomazánku.
Játrová paštika s růžovým pepřem a portským vínem.
Český česnek pečený v olivovém oleji ve směsi koření, vhodný k okamžité konzumaci.
Červené chilli papriky ve sladkokyselém nálevu.
Nastavení